Hei kaikki ihanat kannustajani! :) Suurkiitos tsempityksestä, joka auttaa minua suunnattomasti tässä ehkä elämäni kamalimmassa ponnistelussa! En ole ehtinyt kommentoida takaisin, joten teen sen nyt tässä kaikille yhteisesti.

Tänään on hyvä päivä. Vaihteeksi. Ja parempi niin, sillä torstaina painetaan lähetä-nappulaa. Paperiversio ei ehdi proffalle mitenkään torstaiksi, joten ratkaisin tämän niin, että torstaina lähetän sille meilillä ton tekeleen ja perjantaina se lähtee postiin. Näkeepähän sitten ainakin, että se on tehty ajallaan ja ei tarvitse siitä alkaa naputtamaan.

Tässä perheessä kaikki alkaa olla jo ihan täynnä tätä projektia. Kulta nauratti minua pari päivää sitten, pitämällä surkean monologin aiheesta "Gradu ja sen vaikutukset lähipiiriin". Meillä on esim. olohuoneen pöydällä noin metrin korkuinen vaatekasa, joka odottaa silitystä. Kulta on ihan masentunut joka kerta olohuoneeseen astuessaan. Eilen myös meijän elukat alkoivat osoittaa allergian oireita: Sekä Lily että Nessi viettivät illan toinen silmä ilmiselvästi ärsyyntyneenä ja kiinnimuuraantuneena. Niillä taitaa olla pölyallergia...;)

Joka tapauksessa perjantaina koittaa vapaus ja lauantaina on jo ensimmäiset illalliskutsut tiedossa. Ensi viikolla menen myös talvialennusamyyntien rippeitä katselemaan Marien kanssa. Mitään ei tarvitse ostaa, vaan tärkeintä on päästä ihmisten ilmoille ja saada muuta ajateltavaa.

Mutta nyt homma jatkuu. Viimeinen tikistys! =D

Edit 31.1. Deadline-päivä!!!

Katsotaan, miten tässä nyt käy...Kapuloita tuli rattaisiin, sillä yksi asiantuntijalähde ilmoitti tietokoneensa hajonneen eikä uskonut voivansa palauttaa pyytämääni ainoistoa kommentteineen ajoissa. Sain sen eilen. Siinä on aika paljon "odottamatonta"...Joudun hieman fiksailemaan analyysiä. Palautus taitaa siirtyä huomiselle.