On pitänyt jo monta kertaa kirjoittaa uusia juttuja, mutta aina on päikkärit vieneet voiton. Talo on kuin sikolätti ja akka vaan nukkuu...Mihin miun energisyys ja siivousintoilu on kadonneet?!?

Sain tänään vihdoinkin vastattua viimeisimpiin kommentteihin. Vielä pitää vastata kulttuurishokkia koskeviin kommentteihin. Kiitos kaikille, jotka antoivat vinkkejä halpojen Suomen lentojen löytämiseksi! Kaikkia kokeilin, mutta valitettavasti tulos oli sama. Nää lähtee siis 7. joulukuuta Suomeen: eka Nîmesistä Pariisiin TGV:llä (25 e/naama - netistä saa tilattua halpoja lippuja), Pariisista Blue1:n sinisin siivin Helsinkiin (230 e/nessu, perillä noin klo 02 aamulla) ja parin tunnin kentällä hengailun jälkeen lennetään ekalla lennolla Susirajalle (lentoja ei ole vielä, koska odotetaan, jos hinnat vielä laskee). Joen kaupungissa ollaan siis 8. joulukuuta aamulla. Takaisin Ranskaan palataan 28. joulukuuta. Hki-Pariisi- lento on perillä myöhään illalla, joten joudutaan nukkumaan yö hotellissa, koska junia ei kulje enää siihen aikaan meille asti. Toisaalta hotelliyö kuulostaa kivalta, mutta hotelliyö betonisella Charles de Gaullen lentokentällä ei paljon houkuttele. Toivottavasti edes 90 euron hotellihuone on mukava ja ravintolan ruoka hyvää. Joka tapauksessa nyt on rauhallisempi olo, kun lennot on varattu ja lähtöpäivä tiedossa.

Ja nyt tiedotus: Uutuutena Provencen auringon alla Ystäväkirja! Oikeasta laidasta KGB-laskurin ja Piristysruiske-linkin jälkeen löytyy Ystäväkirja, jota klikkaamalla pääset vastailemaan kivoihin kysymyksiin. Plii-iis, käykää kirjoittamassa, siellä ei ole vielä ketään! Se on ihan helppoa.