Kaikki te, jotka olette olleet jossakin aivan mahtavassa lomaparatiisissa, pliis laittakaa kommenttilaatikkoon matkakohdevinkkejä! Mie hukun matkaesitteisiin ja nettisivuihin.

Kriteerit on tässä:

* mielellään kaksi viikkoa joko puolihoidolla tai all inclusive.

* valkoista hiekkaa, palmuja, turkoosi meri, laguuni olisi kaikista paras.

* romanttinen huone ja mielellään pölkkyjen päällä, että blondi pääsisi suoraan sinne turkoosiin mereen herättyään. Kaikki ihanuudet ulkokylppäristä porealtaaseen ruusunterälehdillä sallitaan.

* hyvää ruokaa ja juomaa. Disco blondille, että voi pikkumekossa ja uusissa korkkareissa kokkelehtaa pikkusihneessä vaikka joka ilta.

* drinksuja ja palvelijoita pelvelemassa päivän mittaan. Ja sit sellanen baari, jossa voi drinksua hörppiessä istua uima-altaassa tai turkoosissa meressä olisi kiva.

* jos on mahdollisuus käydä katsomassa alkuasukkaitten touhuja, niin se on jees ;), mutta totaalilaiskottelu ja lörsiminenkin sopii.

Kullan kanssa pitäisi nimittäin päästä häämatkalle tammikuussa, mutta matkakohde on vielä täysin epäselvä. Meksikoon oltiin jo lähdössä, mutta kaikki nuo kriteerit ei sitten kuitenkaan täyttyneet, joten taas mietitään ja plärätään esitteitä.