Tämä tauko ei sitten pitkään kestänytkään. Heti tuli jotain purppastavaa, kun pistin blogin "kiinni". Pari päivää sinnittelin, mutta nyt ei kestä enää! :)

Ensinnäkin, varattiin Kullan kanssa lennot Suomeen. PRKL, muuta en sano. Taas meni ihan v***iks!!!! Tosin oma vika taas. Miten voikin olla, että kaksi aikuista, suht' älykästä ihmistä ei sitten koskaan onnistu varaamaan Finnairin lentoja AJOISSA?!? Siis kun tarkoitus oli varata ne jo kesäkuussa ja taas meni syyskuulle ja taas maksetaan paljon ja mennään junalla,Blue1:n lentsikalla, junalla, nukutaan vieraissa, hotellissa jne. Aasikyyti vaan puuttuu ja sitten olisi täydellistä! Onneksi tällä kertaa ollaan perillä kuukausi, joten siihen matkaan voidaan nyt sitten rauhallisemmin mielin kuluttaa enemmän aikaa ja toisaalta mennessä onkin ihan kiva olla yötä Helsingissä, sillä päästään katsomaan A:n normaalisti tuohon aikaan vastasyntynyttä vauvaa! *baby blabber, uliguli*

Toiseksi...Tai ei miulla ollutkaan mitään muuta erityistä. Kiitos kaikista kannustavista kommenteista! Ja huom. tämä blogi kyllä jatkuu, mutta milloin se jatkuu säännöllisesti päivitettynä, se riippuu vain ja ainoastaan tämän blondin kurinalaisuudesta ja istumalihaksien kestävyydestä. :)

Hasta la vista, babes.