560265.jpg

Iloiset vieraamme! Koristelin sisäpihan ilmapalloilla, mutta serpentiinejä en löytänyt mistään...

Nyt väsyttää. Eilinen ilta oli oikein onnistunut ja viimeiset vieraat lähtivät aamuneljältä. Vappuherkkuni ilmeisesti maistuivat, vaikkakin niitä jäi vielä reilusti. Olen nimittäin aika huono arvioimaan määriä ja nytkin taisin tehdä ruokaa kokonaiselle komppanialle...:) Erityisesti lihapullani saivat paljon kehuja. Simakin oli sitten lopulta juotavaa, mutta se taisi olla ranskalaiseen makuun hieman liian erikoinen. Johannes-Kastaja tosin tyhjensi yhden simapullon lantraamalla sitä kossun kanssa. 8/ Se oli kuulemma todella hyvää!

560271.jpg

Sain tänäkin vuonna Anopilta vappukielon.

Nessi Nepukka varasti shown alkuillasta nappaamalla pöydältä useamman servietin ja tappamalla ne. Välillä Nepukan touhu oli niin rasittavaa, että se sai käydä parilla jäähyllä varikennelissä. Lopulta onneksi väsymys voitti ja Kongon terrierimme raahusti häntä suorana normaalin korkkiruuvin sijaan omaan koriinsa. Vieraat se hyvästeli närkästyneellä ulvonnalla, joka tuntui sanovan:"Oli jo aikakin, sillä pikku-koirat ei voi nukkua tässä metelissä!"

560272.jpg

Tämän vappukielon sain Socolta ja Ericiltä.

Suureksi iloksemme Lankomieskin liittyi seuraamme puolenyön jälkeen ja lukemattomien kossu-tuoremehu-paukkujen jälkeen lähti viimeisten vieraitten kanssa samalla ovenavauksella. (Hotellinomistajaveljekset nukkuvat nyt siis tyytyväisinä kukin tahollaan, kun minä yksikseni täällä kärsin kahden tunnin yöunien jälkeen... :( )

Johannes-Kastaja kuukahti olohuoneen sohvalle kossu-simojensa ansiosta tuntia ennen kuin bileet loppuivat ja sen piti nousta kuudeksi töihin. Valitettavasti heräsin tänä aamuna hieman ennen seitsemää kaverin kolisteluun. Reilun puolen tunnin automatkan takia se on myöhästynyt parisen tuntia töistä. Pitää vain toivoa, että se ei ole saanut kovin pahoja huutoja töissä...