Eilen illalla alkoi satamaan ja on satanut koko päivän. Selkä on taas ihan jumissa, kun on pitänyt kantaa koiraa aina terassilta alas, koska muuten se ei liiku sieltä mihinkään. Ihanaa olla vettäinhoavan koiran omistaja, grrr! No, onneksi se ei ole pissinyt sisälle (koputan puuta), kuten sillä yleensä on tapana, kun sataa.

203518.jpg

Pissa-Liisa

Jatkanpa koira-aiheella. Tänään meidän piti tavata yksi toinen basenji omistajineen, mutta peruin eilen tapaamisen sateen takia. Zimbo ja omistajansa Bénédicten oli tarkoitus tulla tutustumiskäynnille, jotta nähdään tuleeko koirat toimeen keskenään. Jos tulevat, niin Bénédicte ottaa Nessin niille joulukuussa hoitoon siksi aikaa, kun myö ollaan Suomessa. Oli ruvettava miettimään Nessille muita hoitopaikkoja, koska se neljän tähden kenneli on aika kallis ja kun noita matkoja on nyt tiedossa aika monta tälle talvelle, niin olisi kivempi tehdä jotain muuta niillä rahoilla, jotka menisi kenneliin. Myö siirrettiin se tapaaminen tiistaille, jolloin säänkin pitäisi jo olla parempi. Bénédicte ottaa Zimbon lisäksi mukaansa toisen koiransa, Minoksen, joka on Minoksen saarelta, Kreikasta pelastettu kulkukoira. Myö mennään ekana koirien kanssa pitkälle lenkille, jotta ne voivat tutustua ns. neutraalilla maaperällä ja sitten tullaan meille ja syödään ja jutskataan. Ihana vihdoinkin tavata joku toinen basenjin omistaja!

203502.jpg

Nessi ja Nessin king size bed

Muuten kuuluu ihan tavallista. Olen siivoillut, silittänyt ja nukkunut. Ja tylsistynyt. En oikeastaan jaksa nyt kirjoittaa muuta. Ei ole mitään muuta kirjoitettavaa.