Taas kerran samanlainen aamu kuin aina ennenkin. Klo 7 ylös, Nessin herätys ja pissitys (emäntä puoliunessa remmin toisessa päässä...), pikasuihku ja laittautuminen, rappuset alas ja töihin. Joka aamu sama homma, ja tällasena se sit jatkuu seuraavat 7 kuukautta...Hohhoijaa, aika monotonista välillä. Onneksi aina vaihtuvat asiakkaat tuo vaihtelua päivänkulkuun. Ja hei, kesällä mie herään sit tuntia aikasemmin...***kele!

En muuten tiedä, millä "kielellä" kirjoittaisin tätä blogia...P-K:n murteella, joka on miun äidinkieli, kirjakielellä vai jollain muulla? No, eiköhän se tästä selviä ihan itsestään. Kunhan se on luonnollista, vai mitä?

Istutin muuten eilen todellakin ne terassikukat ja lopputulos on upea! Laitan myöhemmin iltapäivällä kuvat tänne blogiin. Nyt on selkä kipeänä ja onko tuo nyt ihme, kun 6 tuntia kykin mitä ihmeellisimmissä asennoissa ja kantelin raskaita ruukkuja selkä vääränä...Hyi hyi! Nessi oli muuten apuna. Tai paremminkin vain nautiskeli auringossa ja valvoi kukkulaltaan hotellin terassia. Se oli oikein kiltisti, kerrankin.