Tajusin juuri, että on itsenäisyyspäivä. Ei sitä täällä aina muista, kun jostain kumman syystä kukaan muukaan sitä ei muista ;). Kun olin Bordeauxissa vuonna 1999 harjoittelussa, miulla paloi koko itsenäisyyspäivän kynttilä respan tiskillä. Kaikki asiakkaat ihmetteli ja mie ylpeänä kerroin, miksi se kynttilä siinä oli. Nyt miulla ei ole edes kynttilää palamassa. Mutta ylihuomenna voidaan ottaa vahinko takaisin, sillä silloin blondi ja Kulta on jo Suomessa! Ihanaa! Tiedossa ystävien tapaamista, kummilasten hemmottelua, joulunviettoa perheen kesken ja lumen odotusta. Kulta on paniikissa, koska kaikki lumi on sulanut pois.

Putkimies kävi eilen ja tyhjensi lämminvesivaraajan. Se tilaa uuden tiivisteen ja käy laittamassa sen paikalleen, kun ollaan poissa, sillä muuten varaaja voi ruostua sisältä ja se olisi sitten jo pahempi juttu. Anoppi saa olla mukana vartioimassa kissoja. Näillä näkymin meillä pitäisi olla lämmintä vettä saatavilla, kun palataan kuun lopussa kotiin.

Nessi meni tänään kenneliin ja on nyt siellä kolme viikkoa. Ei tuntunut yhtään pahalta tällä kertaa jättää sitä sinne, koska kyseessä on meidän vakikenneli, jossa Nepa on ollut jo kolme kertaa aikaisemmin ja tykkää olla siellä. Se kävi heti haistelemassa kaikki paikat ja jätti taginsa samantien pihalle. Kenneli on neljän tähden kenneli, jossa soi klassinen musiikki bokseissa ja omistajat olivat jo koristelleet paikan joulua varten. Kissojenkin osastolla oli joulupalloja ja hopeanauhoja verkkohäkeissä. Vain parasta meidän karvajaloille... Kissat jää kotiin. Niillä on uudet ruoka- ja juoma-automaatit, joten Anopin ei tarvitse käydä joka päivä.

Maanantaina saatiin, vihdoin ja viimein, miun vanhempien häälahja meille:

289198.jpg