Kirjoitin eilen mielestäni hauskasti Eurviisujen semifinaalista, mutta se valitettavasti hävisi bittiavaruuteen...Ette voi siis tarkistaa, kuinka hauskasti kirjoitin! Duussilla oli kuitenkin aika samanlaiset ajatukset kyseisestä komiikan riemujuhlasta tosin vähemmän sarkastiset kuin miulla. Tänään katsotaan kuinka Lordin käy! Voipi käydä hyvinkin, sillä uskon kaikkien hirviögoottihevareiden ja HIM-69 Eyes -fanien äänestävän Suomen virallista hirviötä. Olipa muuten brittiläisessä metallilehdessä Metalhammerissäkin juttua Lordista ja kehotus äänestämään. Hard Rock Hallelujah! Oh yeah!

Itku ja hammastenkiristys jatkuu. Perskuta, on varmaan joku hormonihäiriö, sillä ei tämä ole enää normaalia. PMS:kin on kärsitty jo tältä kuulta. Sitten on myöskin niitä ihmisiä, jotka ajattelemattomina lähettelevät meilejä, joissa hehkutetaan Suomen alkavan kesän vihreyttä ja kauneutta...Siitä meinasi tulla eilen oikein raskaan sarjan aviokriisin poikanen! Niin, ettäs tiedät!

Tänään ohjelmassa kahdet synttärit: Kullan kummityttären 3vee-synttärit ja myöhemmin illalla Mennään Josén, Ecuadorilaisten pojan, synttäreille ja vuosia tulee kai 22 täyteen.

Nyt jatkan työntekoa. 40 henkeä aamupalalla tänään. Paha yskä ja yhä pahenee!