Tänään pääsin ekan kerran yksin alennusmyynteihin. Kullan kanssa käytiin tosin jo viime viikolla, mutta tarkoitus oli shopata vain Kullalle eikä miulle. Kulta inhoaa shoppaamista ja kun sen kerran saan raahattua ostoksille, on homman tapahduttava mahdollisimman nopeasti.

Tällä kertaa oli aika erikoinen shoppailureissu. Melkein tyhjin käsin palasin kotiin. Kookaïlta en löytäny yhtään mitään, mikä on suuri ihme, sillä yleensä tuhlaan siellä surutta.

San Marinasta oli tarkoitus ostaa yhdet aivan ihanat saappaat, mutta ei ne sit miulle käykään. Minkäs teet, kun oot persjalkanen... :(

Naf Nafissa tein löydön: perussiniset pillifarkut vain 15 e! Enempää en viitsisi niihin kyllä investoidakaan, kun kohta ne on kuitenkin taas pois muodista.

Culturasta ostin levyjä. Kyseinen liike on muuten aivan ihana. Sieltä löytää lukemista, levyjä, askartelutarvikkeita, hienoja kortteja jne. Mutta ne halvat levyt korvaa hyvin yhden vakavan puutteen: Anttilan ale-levylaarit. Ostin Madonnan Confessions on a dancefloor (8,99 e) , RHCP:n One Hot Minuten (6,99 e) ja Gwen Stefanin Love.Angel.Music.Babyn. (6,99 e).  

Muuten, tämän aamun jymy-yllätys oli postilaatikosta löytämäni synttärilahja rakkaalta serkultani ja hänen mieheltään. Paketissa oli miun synttäripäivän Nyt-liite, syntymävuoteni 1977 no. 1 levy Abban Arrival ja Fazerin sinistä. Oijoi, kun tuli hyvä mieli! Kiitos ja haleja, hanibanit!

Ei tää 30 veenä oleminen niin pahaa olekaan.