Hauskaa vappua kaikille! Iskä kertoi juuri Messengerissä, että ainakin Pohjois-Karjalassa on hyvä vappusää. Se tästä vielä puuttui...Mutta olen iloinen tietysti perheeni ja ystävieni puolesta, että ei tarvitse olla toppatakeissa Joen kaupungin torilla.

Blondi on aika nostalgisissa fiiliksissä. Vappu on aina ollut niin mahtava juhla,että oksat pois! Se on yksinkertaisesti kesän aloitusjuhla, vaikka räntää tulisikin taivaalta. Meikäläisen 14 ikävuoden ja Turun vuosien välillä kaikki vaput tuli vietettyä "Meijän Perheen" eli omien luokkakavereiden kanssa, milloin suuremmalla, milloin pienemmällä porukalla. Mahtavaa aikaa! Miulla ois huippuja kuvia laittaa tänne noilta ajoilta ja niistä vapuista, mutta silloin ei ollut vielä digikameroita enkä jaksa skannata. Mutta ehkä se on parempi, että ne kuvat pysyy albumeissaan, sillä allekirjoittaneen Äiti ja Iskä voisivat saada liikaa uutta informaatiota tyttärensä nuoruudesta...

Tänä iltana menen siis Nolwennin synttäreille. Kaverini täyttää 24 vuotta. Niin nuori vielä, voi voi...Toivottavasti on mukava ilta, tosin en pysty lähtemään muitten mukana keilaamaan (?!?) loppuillasta. Huomenna on taas aikainen aamu, sillä vanhat ja uudet kilpa-autoilijat tulevat aamupalalle. Joka tapauksessa rauhallinen ilta tiedossa kuitenkin, sillä täällä ei harrasteta pussikaljakekkereitä vaan sivistyneesti juodaan aperitiivit ja sitten syödään. Nolwenn asuu vielä kaiken lisäksi edelleen vanhempiensa luona, jotka tulevat olemaan paikalla. Tiedossa lettuja ja siideriä...Hmmm, aika teinimeininki.