R.I.P

Meez-tyyppi

----------------

Sijaistoimintojahan löytyy aina...Arvatkaa montako sivua olen kirjoittanut lopputyötä?

Edit klo 20.51

Mie olen hitaasti lämpiävä blondi. Niinku turbodiisseli. =D Nyt olen kuitenkin saanut padot aukeamaan ja kirjoittaminenkin luonnistuu, mutta kyllä tässä taitaa yöhön mennä kuitenkin. No, ei se mitään, jos valmista tulee.

Tuo Meez-tyyppi ärsyttää jo nyt. Siis mikä tuon idea on? Hauska sitä oli tehdä, mutta katsokaa nyt tuota kissaa!!! Se näyttää ihan murmelilta eikä miltään kissalta! Onneksi meijän Lily ei näe tuota ja vaikka näkisikin niin ei onneksi ymmärtäisi, koska sillä saattaisi mennä palkokasvi kuonoon...Joka tapauksessa tyypin vaatetus vastaa aika hyvin meikäläisen kesälookia paitsi että kunnon varvikkaita siellä ei ollu valita, joten piti ottaa tollaset välimallipopot. Ja sit tuo tukka! Siellä oli ilmaiseksi vain tummia tukkia normaalilla hair-dolla, joten oli pakko ottaa tuollanen naapurin-hullu-pentu-saparoineen-tukka. Nuo auringonkukat on kyllä ihan miun juttu, mutta tuo ihme Tao Tao -taustamaisema on aika syvältä.

Sainpas paljon analyysia aikaiseksi Meezistä. Enemmän kuin lopputyön analyysiä tähän mennessä.

Edit 10.8.2007 klo 15.55

Otin sen Meezin pois. Rupes liikaa ärsyttämään sen lehmänsilmät. Ja muutenkin. Mikä se on? Oikeesti oli hauska tehdä sitä, mutta MIKÄ HEMMETTI SE ON?! Meez....??? Kaikkeen sitä pitääkin aikaansa tuhlata.