Tästä blogista ei ole tulossa koirablogia. Että ihan tiedoksi vaan. Ja nyt kun tuo Toulouse-homma on miun osalta rauenneut, niin voin lopettaa taas vähäksi aikaa koirista ja basenjeista puhumisen. Toivottavasti se uusi, 48:s tilaaja ei nyt pety...

Miulla ei nyt ole mitään erikoista kerrottavaa. Voisin kyllä kirjoittaa sen kauan aikomani Ranskan työkkäri-pyhä kaksinaisuus(moraali?)-postauksen, mutta en jaksa. Se tulee aikanaan, kunhan ekana saan kunnon agret sen kirjoittamiseen.

On uskomatonta, että voin ajatella näin, mutta tämä lomallaolo alkaa vähitellen puuduttamaan. Päivät on niin samanlaisia, en näe ketään ihmisiä ja täällä vain käkin tuppukylässä ja mitään en saa aikaan. Mie en ole koskaan tyytyväinen, kuten voipi huomata. Ärsynärsyn.

Ai niin, varasin muuten eilen Äitille junaliput Pariisista tänne. Se tulee 2. maaliskuuta. Iskän tulevia liikkeitä tässä ennustelen, koska se on päättänyt lähteä itsenäisesti reissuun jo ennen Äitiä ja käydä Saksassa moikkaamassa vanhoja ystäviään ja varmaan juomassa muutaman kylmän tuopin jossain Freiburgin kneipessa. =D. siispä emme tiedä milloin ja miten Iskä tänne ilmaantuu, mutta eiköhän se ilmoittele.