Tänään on hyvä mieli. Kulta vei miut eilen meren rannalle syömään La Voile Bleue -nimiseen ravintolaan Grande Motteen. Paikka oli aivan super-chic ja vielä ravintolan aulassa arvoin, jätänkö uudet, todella coolit ck-arskalasini päähän starba-tyyliin. Laitoin ne sitten kuitenkin laukkuun, sillä siellä oli aika hämärää ja pöydät olivat aika lähekkäin enkä halunnut antaa Victoria Beckham-tyylistä vaikutelmaa itsestäni. Ravintolan yhteydessä on maksullinen yksityisranta, jossa on rantatuolit ja auringonvarjot siisteissä riveissä. Samanlainen privaatti biitsi kuin mitä Beverly Hills 90210:ssa aina oli.

Otettiin ekaksi samppanjat aperitiiviksi ja syötiin oikein kunnolla alkuruoka, pääruoka, jälkkäri mulle ja Kullalle juustolautanen ja lopuksi kahvi. Kyllä oli hyvää! Miun alkuruoka, tempurajättikatkat, vei kielen mennessään! Je me suis régalée! Annokset just sopivan kokoisia, kauniit lautaset ja asettelu...Näkymät oli aivan upeat: hiekkaa ja aaltoileva Välimeri pimenevässä illassa, vasemmalla puolella kaartui rannikko kaikkien meranrantakaupunkien valaisemana ja kaiken kruunasi mielettömän isona ja oranssina mollottava kuu, joka hitaasti nousi ylemmäs taivaanrannasta. Mie luulin sitä ekana joksikin ihmeelliseksi valoilmiöksi, sillä en ole koskaan aikasemmin nähnyt kuuta noin isona ja niin matalalla. Härligt! Juotiin kahteen pekkaan pitkästä aikaa pullollinen viiniä ja ihme ja kumma, miulla ei ole tänään kauhia kankkunen. No, ei se olisi kyllä haitannyt, sillä tänään oli vain 27 henkeä aamupalalla eikä yhtään check-outtia, joten olisin voinut olla vähän huonokuntoinen, mutta hymyilevä sellainen kuten aina.

Vielä siinä ennen lähtöä oli pakko mennä nautiskelemaan samppanjaa baarin puolelle, kun oli niin houkuttava terassi. Sellainen samanlainen mitä näkee telkkarissa jossain luksusmatkailuohjelmissa ja tositeevee-häröilyissä. Isot rottinkiset sohvat ja nojatuolit, meri siinä ihan parinkymmenen metrin päässä, samppanjalasi kädessä...Miulla oli ihan luksusfiilis! Siinä samppista juodessa juteltiin Kullan kanssa meidän tulevasta häämatkasta ja nyt sekin haluaa valkeille hiekkarannoille, palmujen katveeseen juomaan cocktaileja turkoosin Tyynenmeren aaltoillessa taustalla...Oh là là!