Vastaan Inkiväärin haasteeseen ja kerron kaikelle Blogistanialle kuusi omituisinta asiaa itsestäni.

1. En voi sietää märkää villaa. Jo pelkkä ajatuskin märistä hiuksista ja villapaidasta päälläni aiheuttaa suuren puistatuksen. Villapaita päällä on myös hyvin ikävä pestä kädet, koska vettä roiskuu aina päälle. Samoin villavaate jonkun toisen ihmisen päällä yhdistettynä johonkin märkään ahdistaa minuu.

2. Voileivän päälle tulee aina ensin juusto ja sitten vasta kinkku. Ei koskaan toisinpäin. Voin jopa puuttua jonkun toisen voileivän "väärään" järjestykseen. 

3. Kaikki epämääräiset laatikot ja kupit, joissa on epämääräistä sälää, joita ei voi poiskaan heittää, vainoavat minua. Koti-kotonani on paljon tällaisia kippoja ja kuppeja, joissa on kirjava valikoima klemmareita, ruuveja, pinssejä, kuminauhoja, ikkunaraappoja, mainosheijastimia ym. Varsinkin koristeeksi tarkoitetuista kupeista niitä löytyy paljon, mikä on todella ärsyttävää. Miksi niitä ei voi laittaa niille tarkoitettuun paikkaan? Koti-kotiini saavuttuani siivoan aina tietyt laatikot ja kipot ja joka kerta niihin on kertynyt sama määrä sälää. Tunnustan, että tälläkin hetkellä Ranskan kodissanikin on muutama tuollainen epämääräinen laatikko, mutta kokeilen siedättää itseäni.

4. Minun on hyvin vaikea laittaa jalkaani pelkästään villasukkia ilman puuvillaisia "alussukkia". Miksi näin on, en osaa selittää. Tässäkin asiassa kokeilen aina välillä siedätystä.

5. Vain suursiivous on kunnon siivous. Kolmen karvakorvan omistajana olen joutunut tinkimään tästä periaatteesta ja ajanpuutekin on osasyy, mutta jokaikinen imuroimaton ja pyyhkimätön kolonen jää vaivaamaan.

6. Inhoan kynsinauhoja. Sekä varpaissa että sormissa. Revin ja raavin niitä jatkuvasti.

Jännityksellä jään odottamaan Blogilistan päivitystä...