Miksen mieki kun kerta muutkin! :)

200px-Nkotb_face_the_music_cover.jpg

Oh my, oh my...Muistoja teinivuosilta! Nyykkärit suunnittelevat comebackia joidenkin lähteiden mukaan, toisten mukaan taas se on täyttä puppua. Kävin kuitenkin varmuuden vuoksi Nyykkäreiden henkiinherätetyillä virallisilla nettisivuilla tilaamassa newsletterin, jotten varmasti jää mistään paitsi, jos nämä teinivuosieni sankarit todellakin palaavat stagelle.

Olen viime aikoina käynyt ahkerasti kahlaamassa Youtuben NKOTB-materiaalia ja kuunnellut Step By Step -cdtä, joka on valitettavasti ainut omistamani cd poikien tuotannosta. Kaikki muu musa on c-kaseteilla. =D Olin tuolloin yläasteella ja elämäni täytti vain ja ainoastaan Nyykkärit ja Donnie Wahlberg. En osannut muusta puhuakaan. En kuunnellut muuta musiikkia, sillä kaikki muu musa oli tietysti "ihan paskaa". Ja tulen palamaan helvetin tulessa, sillä nyt sanon, että Nyykkäreitten musa on paskaa... Mutta valitettavasti aika oli väärä, sillä Nyykkäreitten jälkeen tuli muita poikabändejä esim. N'Sync, Backstreet Boys ja Take That, joiden melodiat ja sanoitukset olivat jo paljon uskottavampia ja musiikki paremmin tuotettua.

Silti...En tule koskaan unohtamaan sitä tunnetta, kun ystäväni T:n kanssa astuimme sisään Tukholman Globeniin ja tiesimme näkevämme ensimmäistä kertaa Donnien ja Joen! IIIIIKKKKK!!!! Sellaista tunnetta en ole sen jälkeen kokenut enää, en vaikka elämässä on tapahtunut paljon suurempiakin asioita.
Ja jos miulta kysytään, kenet maailman ihmisistä haluaisin tavata, niin vastaus on edelleen sama: Donnie Wahlbergin. :)