Pikaisesti vaan sellaista, että olen täällä vielä olemassa ja luen kommentteja, mutta en ole kerinnyt kirjoitella vastauksia saati sitten uusia juttuja. Viime viikolla oli yllätysvieraita ja toissapäivänä tulivat Äiti ja Iskä. Jihuu!

Henkilöstöpolitiikkaan kuuluu sellaista, että koiranulkoilutusystäväni Nolwenn (joka on siis Nessin Athéna-ystävän emäntä) on kanssani aamupalatarjoilussa tämän ja ensi kuun. Huoneita siivoamaan ja tiskaamaan saimme yhden toisen kylän tytön, joka oli meillä aikaisemmin keväällä harjoittelussa. Suurimmat huolet on nyt siis voitettu taas ja hotelli pyörii sutjakkaasti.

Sää on huono. Tai lämmin on Suomeen verrattuna, mutta kovin on epävakaista ja aamuisin ja illalla on pakko vetää pitkähihaista päälle. Mutta se ei kuitenkaan estä belgialaisia tai eräitä nimeltämainitsemattomia suomalaisia polttamasta itseään uima-altaalla. :)

Arki ja elo on ihan jees, mitä nyt gradu ahdistaa, kun aika on edelleen rajallista. Ja tällä hetkellä hieman surettaa se, että ei päästä yksien hyvien ja ihanien ystävien heinäkuun lopussa juhlittaviin häihin Suomessa, mutta aina ei voi voittaa...