Ärsyn 1: Lämpötila laski eilen kuin lehmän häntä ja nyt on ihan törkeän kylmä. Puin kuitenkin aamulla toiveikkaana t-paidan ja sandaalit ja nyt hytisen huulet sinisenä. Työhuonekin on siirretty sisätiloihin.

Ärsyn 2: Jo toinen sateinen päivä peräjälkeeen. Hienohelma Kongon terrieri ei pissi märkään maahan ennen kuin rakko on halkeamaisillaan. Eilen illalla vietin 50 min ulkona sateessa kettu repolaisen kanssa, joka ei vain suostunut pissimään ja oli sitten 8 tuntia takatassut ristissä ennen kuin yöllä kävi lirauttamassa 3 pisaraa talon edessä.

Ärsyn 3: Verkkokurssin tehtävät on pahasti rästissä ja jo kuukauden myöhässä. En vain pääse yhdestä käsitepiirrematriisista eteenpäin ja siitä on nyt tullut kauhia mörkö. Ja toinen ja viimeinen verkkokurssi painaa päälle tässä samalla.

Ärsyn 4: Pääkokki sai toissapäivänä kenkää ja nyt Anoppi saa taas kokata apukokin avustuksella. Lounasaikana ollaan kiinni niin kauan kuin uusi pääkokki löytyy ja jos löytyy. Sesongista saattaa tulla huonoin ikinä, mikä tarkoittaa taloudellisia tappioita.