Kovin on vaikea pudottaa painoa, kun harva se päivä ollaan jossain kyläpaikassa syömässä. Ja kun ei ole itsekuria, niin ei osaa sanoa ei, kun tarjotaan lisää hyviä pöperöitä.

Perjantaina oltiin Kullan kummitytön perheen luona syömässä. He halusivat tavata meidät vielä ennen kuin lähtevät hiihtoloman viettoon Alpeille. Ne on vuokranneet mökin ihan Comblouxin kupeesta eli sieltä, mistä myökin aina vuokrataan mökki. Syötiin fondue bourguignonnea ja jälkkäriksi oli Karenin tekemään omenapiirakkaa. Toudella hyvää!

Sunnuntaina pikku-kaverimme Diego täytti 1 vuotta ja meidät oli kutsuttu synttärikakulle Casa de Españaan, joka on Nîmesin espanjalaisten ns. kulttuurikeskus. Diegon äiti, Marie on nimittäin espanjalainen ja isä puolestaan portugalilainen. Voitte varmaan kuvitella sen desibelien määrän ;). Oli todella mukavaa, kakut olivat hyviä ja juomana oli mm. samppanjaa. Paikalla oli myös ystävämme Socorro, joka lähti meidän kanssa myöhemmin illalla ravintolaan syömään. Spontaani-illallinen oli todella miellyttävä ja oli ihana pitkästä aikaa nähdä Socoa. Juteltiin mm. ystävyydestä  ja sen ongelmallisuudesta, Suomesta ja muisteltiin meidän häitä. Soco on nimittäin ihan Suomi-hullu ja meidän häät oli sille aivan unohtumaton kokemus. Kiva ;).

Huomenna on sitten ystävänpäivä. Jäi sitten taas kortit askartelematta... ;). Kullan kanssa mennään päivällä jonnekin kävelylle ja otetaan Nessi mukaan. Illaksi meillä on pöytä varattu Le Nocturnesta. Saatiin varaus vasta toiseen kattaukseen ja yöravintolan ollessa kyseessä, se alkaa vasta klo 23. Mutta ei se mitään, lomallahan tässä ollaan!

Sain eilen 9 kpl työnhakukirjeitä ja CV:itä väsättyä ja tänään vein ne postiin. Muuta en nyt aio sen Assedicin takia tehdä. Katsotaan, miten blondin käy.