Kolme viikkoa Suomessa meni todella äkkiä. Aika meinasi taas loppua kesken, mutta kerkisin nähdä kaikki ne ihanat ystävät, jotka pitikin. Tällä kertaa tuli jotenkin ulkopuolinen olo enkä tiedä miksi. Ehkä se on vaan sitä, että ei enää kuulu niihin ympyröihin, että on vaan siellä vierailulla ja sitten niitten muitten elämä taas jatkuu entisellään. Ja tietysti kyllä sekin vaikuttaa, että monilla kavereista on lapsia ja niin erilainen elämäntilanne kuin meillä. Hullu nuoruus on takana lopullisesti - kai se vaan on pakko myöntää. Näissä ajatuksissa jään odottelemaan kolmekymppisiä...Ou jea...

Uusi vuosi vietettiin täällä Ranskassa. Oltiin yhden hyvän kaverin siskon perheen kotona ja meitä oli siellä kymmenkunta. Oli kyllä niin tylsä uusi vuosi, että en ole kyllä aikaisemmin noin tylsästi sitä viettänyt. Hyvin tuli syötyä, ei siinä mitään, mutta porukka oli niin kuollutta että! Kaiken lisäksi ne oli naamiaiset. Myö pukeuduttiin niin kuin juuri matkalta tulleet voi eli keksittiin jotain kotoa löytyvien vaatteiden perusteella. Mie olin saparopäinen koulutyttö ja Kulta suomalainen juntti =D! Kulta oli niin kamalannäköinen siellä paikan päällä, että ihan itketti ;). Sillä oli miun vanha tuulitoppapuku, ulkoilukengät, takkuinen, pitkä blondiperuukki ja joululahjaksi saamansa Huskyn Suomi-pipo. Onneksi ei ole kuvamateriaalia! Musiikkia ei jostain kumman syystä voinut laittaa soimaan, joten esim. aperitiivit juotiin tappavan ankeassa tunnelmassa. Meikäläinen tietysti rupesi kittaamaan samppanjaa, mutta se oli jotain halpamerkkiä ja sain siitä kamalan hedarin. Syötiin pitkän kaavan mukaan ja sen jälkeen kaikki naiset siirtyivät sohvalle hiljaisen telkkarin eteen katsomaan musavideoita. Nukahdin siihen, kun oli niin paha päänsärky ja ei parempaakaan tekemistä ollut. Neljän maissa keräsin kamat - soittamattomat levyt lähinnä - ja hyvin juopuneen mieheni ja lähdettiin kotiin. Miehillä oli hauskempaa ilmeisesti, ainakin ne oli kaikki ihan hyvin juoneita. Illan tappotunnelman pelasti isännän naiseksi pukeutunut kaveri, joka on Ranskan armeijan leivissä. Se oli aika hauska mies käärmestringeineen ja kreikkalaisimitointeineen.

Että näin meni uusi vuosi. Mitään uuden vuoden lupauksia en tehnyt, mutta tälle vuodelle on tiedossa:

* 3-kymppiset reilun vikon päästä ja sitten varmaa kriiseilyä

* Iso G!!! Sanon sen nyt täälläkin ääneen, jotta on mahdollisimman paljon paineita...Gradu on oltava tähän aikaan vuoden päästä tehty tai ainakin ekassa tarkastuksessa. Noni!

* ne ikuiset 5 kiloa on saatava pois! Tilauksessa on jo sauvakävelysauvat ja Kulta haluaa kuntopyörän. Kullalla on jo sauvat ja oottakaas vaan, kun päästään tuonne kylänraitille kävelemään, niin kyllä on mummoilla puhumista taas!

Häämatkasuunnitelmat on jäissä. Maldiiveille päätettiin lähteä, mutta nyt taitaa olla liian myöhäistä saada hyvä hotelli & kaikki muu sälä näin lyhyellä varoitusajalla. Taitaa siirtyä ensi vuoteen ellei nyt joku ihme tapahdu. Me ollaan niin saamattomia.

Kulta voi kai ihan hyvin. Ei se ole ainakaan valittanut nyt mitään huimauksia enkä koko ajan muista kysellä. Kaiken maailman lääkäreille sillä on aika varattuna ja toivottavasti saadaan selville, mitä ne kaikki Suomessa ilmenneet häröt on.

Meijän lämminvesivaraaja toimii taas. Miten pitkään, se jää nähtäväksi, mutta nyt on lämmintä vettä ja painetta ja se riittää. Menihän siinä vielä päivä meijän kotiin saapumisen jälkeen ja tuntematon sähkömieskin piti kutsua, mutta nyt se toimii. Tällä kertaa en ottanut pultteja,vaan se oli Kulta, joka hermoili. Mie alan kai vihdoinkin tottua tähän eruooppalaiseen kehitysmaahan ;). Tai sitten olen seestymässä. Hehe.