Kohta viikon ajan ollaan taisteltu lämminvesivaraajan ja tutun putkimiehen kanssa. Madridin matkan jälkeen ei meinannut hiusten pesusta tulla enää mitään, koska lämminvesihanassa ei ollut enää painetta. Kullan kanssa epäiltiin vuotoa ja soitettiin tuttu putkimies paikalle. Sen piti tulla viime keskiviikkona, mutta se tulikin vasta torstai-iltana, kun meillä oli vieraita. Se sanoi lämminvesivaraajan olevan tukossa kalkista ja kolautti vasaralla lämminvesiputkeen, joka meni lopullisesti tukkoon. Se sanoi tulevansa seuraavana päivänä puhdistamaan masiinan, mutta se tulikin vasta lauantaina. Tuomio oli karu: lämminvesiputki totaalisen tukossa kalkista ja varaaja piti tyhjentää. Hommaan piti mennä vain 12 tuntia putkimiehen laskujen mukaan, mutta siihen menikin 2 päivää eli eilen aamulla varaaja oli tyhjä. Huh.

Koko eilinen päivä odotettiin putkimiestä, joka tuli vasta joskus klo 19 maissa. Se tyhjensi varaajan kalkista, jota oli varmaan kaksi kiloa. Tukkoisen putken se puhdisti hapolla. Välillä se kävi syömässä ja tuli sitten takaisin ja sai hommat loppuun. Annoin sille kiitokseksi kossupullon. Kullan kanssa oltiin voitonriemuisia: lämmintä vettä ja suihku omassa kodissa eikä hotellilla! 

Siivosin siinä sitten kodinhoitohuonetta, jossa tuo murheenkryyni-varaaja seistä jököttää. Puolenyön maissa sen lämmitys napsahti päälle ja kerkesin jo Kullalle huutaa: "Jee, se toimii! Ihanaa", kun talo meni pimeäksi. Kulta luuli miun räplänneen jotain, mutta blondipa tajusikin samantien, että putkimies oli yhdistänyt sähköt väärin ja oikosulku katkaisi sähköt. Kele. Kulta katkaisi autotallista varaajan sähköt ja laittoi muun talon sähköt päälle. Katsottiin tarkemmin varaajaa ja samasta paikasta, jossa menee sähkö, tiputteli vettä.

Tänä aamuna soitettiin putkimiehelle, joka lupasi tulla tänään ruokatunnilla kiristämään vuotavan tiivisteen. Kaveria ei ole kuitenkaan tänään näkynyt, joten se ehkä tulee tänä iltana. Jos tiivisteen kiristäminen ei auta, on ostettava kokonaan uusi osa tilalle, mikä tarkoittaa varaajan tyhjentämistä uudelleen ja pahimmassa tapauksessa kokonaan uuden varaajan ostamista. Joka tapauksessa en usko, että tässä talossa paljon suihkutellaan ennen torstaita ja Suomeen lähtöä. Homma siirtyy siis joko uuden vuoden juhlinnan aikoihin tai sitten tammikuun alkuun. Mie en nimittäin halua, että putkimies tulee tänne, kun ollaan poissa ja karkuuttaa kissat ja sotkee kaikki paikat.

Mie oon nyt sitten joka kerta, kun putkimies on käynyt, joutunut siivoamaan, koska se on niin sotkuinen tapaus, että ei mitään rajaa! Siis ei voi edes jalkojaan pyyhkiä sisään tullessaan! No, onhan maailmassa suurempiakin murheita, mutta minuu ja meitä tämä stressaa ihan hemmetisti ja koko ohjelma on mennyt uusiksi viimeisen viikon aikana. Kaikki on ylikalkkisen veden syytä.