En ole positiivisella tuulella - taaskaan - , jos huomaatte. Olen nukkunut todella huonosti viime aikoina ja se alkaa käydä hermoille. Onneksi maanantaina saan nukkua pitkään, sillä hotelli menee kiinni sunnuntaina. Ou jea! Enää 3 aamupalatarjoilua, jos tätä aamua ei oteta huomioon. Heaven! Kullan kanssa mennään sunnuntaina lemppariravintolaan syömään. Otetaan herkuttelumenyy, pullo punkkua ja samppanjaa. Ei haittaa, vaikka ottaisikin kunnon lärvit, kun aamulla saa nukkua ja potea. Me aiotaan viettää maantai ja tiistai neljän seinän sisällä, nukkuen, herkutellen, lellien elukoita ja toivottavasti katsoen Lostin toista tuotantokautta. Se on postissa tulossa ja vieroitusoireet on tuskalliset.

Sain vihdoin ja viimein häitten kiitoskortit postiin. Askartelin niitä koko viime viikon ja aika hölmölle nyt tuntuu, kun ei se ollut kuin viikon työ. Mutta kun et saa itsestäsi irti, niin et vaan saa. Sitä paitsi jos jotain positiivista tästä kiitoskorttinoloudesta haluaa kaivaa, niin ainakin ihmiset muistaa vielä noin vuosi meidän häitten jälkeen, että myö yleensäkin mentiin naimisiin...Hahaa, löytyyhän miulta positiivisuutta ;)! 

Lopuksi vielä koira-asiaa. Nessi toipui hyvin Halloween-järkytyksestä. Paukkuarkuudesta huolimatta se on nykyisin oikein mukava pikku-koira, joka on rauhoittunut ihan älyttömästi viime vuodesta. On se kai vaan pakko uskoa, että jopa basenji rauhoittuu huomattavasti kahden vuoden ikään tullessaan. En olisi vielä viime talvena voinut uskoa, että Nessi joku päivä viettää päivänsä kerällä nukkuen ja ynisten. Eilenkin se nukkui koko päivän omassa nojatuolissaan ja örisi ja ynisi. Illalla se makoili miun jaloissa, kun katselin telkkaria ja odottelin Kultaa kotiin. Ei riehumista eikä riiviöintiä.