Täällä ollaan taas. En ole kirjoittanut reiluun viikkoon, kun ei ole ollut paljon kertomista. Tai no, on ollut, mutta en ole oikeastaan jaksanut. Kuumuus on nimittäin sietämätön ja nytkin on havaittavissa hengenahdistusta (en ole astmaatikko) ja jalat on vellinä. Jo melkein kuukauden ajan on ollut 35 - 38 astetta lämmintä ja elokuu on vasta edessä...Kaikkialla Euroopassa on tappohelteet ja oikein pahaa teki katsoa pari päivää sitten telkkarista esim. kuumuudessa pökränneitä hollantilaisia. Voi, kun pääsisi nyt Suomeen vilpoisaan!

Äiti ja Iskä lähti maanantaina ja saapuvat tänään kotiin, Joensuuhun. Autolla tuo melkein 4000 km matka on todella rankka ja pitkä, mutta meijän Iskä on onneksi tottunut ajelemaan Euroopan autobaanoilla. Ne tulee takaisin lokakuussa ja silloin lentokoneella nyt, kun meillä on tuo Astra. Oli aika haikeeta taas erota, mutta toisaalta aika menee ihan hirvittävän nopeasti. Ja muutaman viikon päästä tulee \"meijän pentu\" eli miun iksu-ihana veli tänne huippumukavan tyttöystävänsä kanssa. Sitä ennen on saatava univelat nukuttua pois, että jaksetaan taas valvoa ja nautiskella ei-vieraitten vieraitten seurasta. Samaan aikaan kylään tulee saksalaisen kummitätini poika vaimoineen, jotka oli viimekin vuonna Velipojan kanssa täällä samaan aikaan. Ne majoittuvat tosin meijän kylän bed & breakfastiin, koska nainen (huono viittaus pariskunnan toiseen puoliskoon, mutta en nyt keksi, miten tuon voisi ilmaista muuten...) on allerginen kissoille ja sai viime kesänä lähes ahdistuskohtauksen meillä.

Ai niin, saatiin viime viikolla upea uutinen! Me pidetään hotelli kiinni tänä vuonna koko talvi eikä aukaista jouluksi eikä uudeksi vuodeksi. Se tarkoittaa sitä, että me voidaan Kullan kanssa viettää jo toinen joulu yhdessä Suomessa! Helmeä!

Mussuliinin ja vaklauslaskurin avulla sain selville, mitä kautta te, lukijani, olette vaatimattomaan blogiini päätyneet. Suurin osa on tullut tuntemattomia teitä tai sitten Mussuliinin blogin kautta, mutta olipa mukana sellaiset googlaukset kuin \"tupajumi\" ja \"kauhia kankkunen\".*hirnun hirnun*