Hehei, täällä taas, mahtavissa sielun ja ruumiin voimissa. Not! Eiku oikeesti, juhannus meni yllättävän kivuttomasti vaikka jotkut rakkaat läheiseni olivat unohtaneet, että kaikki juhlapyhätekstarit tuottaa miulle suurta tuskaa. Annan anteeksi, tietysti. Yksi tekstari oli tosi hauska: siinä oli vitsi papparaisesta, joka meni hierottavaksi eikä sanaakaan mökeistä, koivuista, siideristä tai hookoon blööstä. (Kiitos, Martsu ja Vesku! :D)

Viime päivät ovat kuluneet kuumasti (33 astetta varjossa vähintään!), töitä tehden ja Frendejä ahmiessa. Olen siis aivan totaalisen koukussa ja koti on taas ihan rappiolla, kun emäntä katsoo vaan Frendejä ja syö kaikkea rasvaista ja epäterveellistä siinä samalla. Mutta hei, annetaan se miulle anteeksi, jooko, sillä miulla on niin rankka elämä....Tai siis työ, elämä ei muuten ole rankkaa.

Eläintarhakin on ollut varsin kiltisti, mikä johtuu kuumuudesta. Emännän lisäksi löytyy talosta päivän aikana kolme muutakin ameebaa mitä erikoisimmissa asennoissa ja mikä parasta, sulassa sovussa samoilla makuupaikoilla. I-ha-naa! Kissat nyt on aina olleet kilttejä, mutta nyt monsteri-Nessikin alkaa olla yhteiskuntakelpoinen ja niin helppo, että ei mitään rajaa! Jopa lenkeillä sitä voi pitää irti melkein koko ajan ja se tottelee miun suunnananto-ohjeita kuin mikäkin palveluskoira. Vihdoinkin voin sanoa olevani onnellinen koiranomistaja!

Tästä tuli nyt tälläinen höpöhöpö-kirjoitus, mutta yleisölle on annettava sitä, mitä yleisö haluaa. Hah-hah! Oikeesti, mie pelkään, että työ jätätte miut, rakkaat lukijani...Mutta miulla on muutama hyvä valitus taas varastossa - odotan vain rauhallisempaa kirjoitushetkeä. Olen nimittäin töissä - yllätys, yllätys. Miulla on nyt kuitenkin apuna varsin herttainen puolalaistyttö, Margo, joka on supernoheva ja oppi nopeasti aamupalatarjoilun salat. Tässä on nyt muutama päivä aika rauhallista, joten nautiskelen hieman apulaisen tuomasta lonkanvetomahdollisuudesta, jonka olen mielestäni ansainnut. Kontrollifriikkinä tarkkailen kuitenkin, mitä apulainen puuhailee...

Pian on tässä blogissa tiedossa KGB-tyylistä meininkiä, kunhan kohtalotoverini Mussuliini - toivottavasti - kertoo miulle vakoilulaskurin asennuksen salat...