Aah ja iih, nyt on kuuma! Kissat ja basenji makoilee laattalattialla ketarat oikosenaan ja Choko on siirtynyt nukkumaan yönsä sisäpihan pikkuikkunalle. Turistit käristää nahkaansa hurmoksessa uima-altaalla eikä kukaan enää valita. Aamupalalla jotkut haluaa aurinkoon, toiset varjoon. Me paikalliset huikkaillaan toisillemme:"Bonjour, ça va? Qu'est-ce qu'il fait chaud !" (Sama pohjoiskarjalaksi:"Terve, mite mennee? Iha alkkaa hikkoiluttaammaa!" :)) Vielä ei kaskaat laula, mutta silti on plataanien varjossa alkuillasta hyvä aloitella aperitiivillä. Pastista tai roséta hikipisaroita valuvasta lasista. Vaikka en mikään helteen ystävä olekaan, niin tästä provencelaisesta kesäisestä rennosta meiningistä mie tykkään. :)

Meillä Kullan kanssa alkoi tänään sitten Suomalaiset Juhlaviikot. Rakas ystäväni M. ja miehensä V. tulivat yhden ystäväpariskunnan kanssa hotellin kahdeksi yöksi. Eipä jäänyt meidän jälleennäkeminen keneltäkään huomaamatta! Että se meistä hiljaisista ja sulkeutuneista suomalaisista! =D Sunnuntaina tulee Äiti ja Iskä kolmeksi viikoksi ja rakas velipoika elokuun puolessa välissä.

Miunhan piti muuten kirjoitta vähemmän omista jutuista ja enemmän näistä ihmisistä täällä. No, ei siitä nyt tainnut tulla mitään. Oma napa, paras napa.